Vecka Sexton
Idag går vi in i vecka 16 och när jag börjar tänka efter så är det ju 4 månader... Hehe, mattesnille. Men det känns som tiden går sakta men den gör ju verkligen inte det! Snart har det gått hälften och det är ju underbart och skrämmande på samma gång.
Det jag skrev förra veckan, om att huden är torr, har tilltagit kan jag säga! Det kliar framförallt i hårbotten och ni som har nästintill svart hår vet att kliar man i en torr hårbotten kommer huvudet snart vara täckt av snöflinge-liknande saker... Bara att försöka låta bli alltså! Och även ryggen och magen kliar myyycket. Men det känns mer logiskt för att huden ska töjas ut där. Kanske min hjärna äntligen växer också........ hehe

Jag har också känt av något som skulle kunna vara bebisen i magen. Alltså man vet ju inte, men det känns som små bubblor och jag vet att jag aldrig käns såhär förut iallafall. Jag har pratat med vänner som kände liknande i ungefär samma vecka så jag har faktiskt lite förhoppningar! När den första riktiga sparken kommer så kanske det går urskilja om detta jag känt var detsamma, jag återkommer. 
 
Magbild? Nepp. Eller jo vi tog ju denna i Stockholm!

 
 
Andra besöket hos barnmorskan
Imorse var jag hos barnmorskan för andra gången. Dom har som standard att mamman kommer ensam på det besöket då allt vi pratade om handlade om mig, min hälsa och mina tankar. Jag har inte gått upp ett helt kilo än så jag står fortfarande på 58kg vilket barnmorskan tyckte kändes bra än så länge. Men det är ju nu magen ska börja ta fart på riktigt så kanske vikten gör detsamma. Alla min värden såg bra ut också. Jag trodde att hon skull lyssna på bebisens hjärta men det gjorde man tydligen inte än.. tråkigt! Vi får se fram emot RUL den 23. Snart är vi där.
 
Åter från Stockholm
Vilken himla lyx att åka bort drygt ett dygn och få ladda både sov- och kärleksbatterierna! Vi kom fram till bromma vid 10 igår och åkte in till centrum för att lämna väskorna på hotellet och bege oss ut på stan. Tanken var ju att storshoppa både till oss och julklappar, så blev inte fallet. Jag köpte 2 mammatröjor och 1 nattlinne och Jeppe köpte 2 bas-tshirts bara vill jag minnas. Men efter några timmar på stan tog ju en lunch och väntade ut regnet som kom, sen köpte vi en lördagsgodispåse och gick över till gamla stan. Väl där avtog regnet och vi gick en omväg hem och knäppte bilden till facebook då Jeppe kände sig redo att berätta att vi väntar barn:
 
 
 
Sen gick vi till hotellet igen och fick checka in, vilade lite och gick sen ut igen och hamnade tillslut på TGI Fridays i kungsträdgården för en gooood middag! Efter det tog vi en omväg till hotellet för att vila lite... men vi somnade.. Och vaknade typ inte förrän på morgonen igen. Frukost 8,30 sen sova någon timme igen, haha! Men sen var vi utvilade. Vi åkte mot bromma igen och checkade in väskorna och gick till bromma blocks för en lite runda där innan flyget tog oss hem igen. 
Tack för en fin helg älskling!