Vecka Elva
..Nu är hungern inte att leka med alltså. Jag går från inte hungrig till JÄTTEHUNGRIG på en sekund och måste ha nåt på en gång. Men problemet är att inget känns gott, typ. Inget supermatigt iallafall. 
Härom dagen skulle jag välja matlåda till skolan och alla såg såå äckliga ut att jag fick kväljningar (fast det är helt vanlig mat som vi alltid äter annars). Men jag valde tillslut en lätt med lax och pressad potatis. Men när jag sitter på skolan och ska äta så fick jag efter 3 tuggor en benbit i munnen, varpå ännu en kväljning kom, och jag kunde inte äta mer av den lådan. Detta medför ju naturligtvis att jag fortsätter vara superhungrig. 
Om jag hade en påse chips eller mackor i matlådan så skull problemen inte finnas. 
Men det går ju inte.
Säger dom.
 
Nåväl, annars är brösten snälla ännu och likaså den minskade tröttheten. 
Vi har försökt ta tag i att ta veckovis bilder på magen, igår tog vi den första. Vi får utveckla den handskrivna lappen och det läskiga facet till kommande veckor.
 
 
Kram!
Första barnmorskebesöket
Idag åkte vi tillsammans till inskrivningen hos barnmorskan. Så spännande! Vi har valt att gå till mariehems vårdcentral då vi är nöjda med dem sen vi bodde där förut. Vi fick en barnmorska som heter Lena och det känns så bra med henne. En äldre erfaren, mycket trevlig kvinna. Jag fick väga mig (kliver in på 58kg och har ett mål att gå upp max 12), lämna kissprov och ta ett blodprov i armen. Allt hon hon kunde se såg bra ut och resten får jag veta vid nästa besök. Hon berättade om att det beräknade födelsedatumet är 23 Maj beräknat på min senaste mens. Vi fick också klassisk info om kost, träning och sånt. Det gav oss mycket och timmen hos henne bara flög förbi! Nästa besök, i slutet av november, ska jag gå på själv då vi skulle prata om tankar om förlossningen och så. 
Vi fick också en tid för ultraljud... 23 december. ALLTSÅ så perfekt (för jag väljer att utgå från att allt kommer att gå bra) att få se vårt barn dagen innan julafton och förhoppningsvis få veta könet i julklapp. Jag som redan är så peppad på julen kan ju snart inte behärska mig.....
 
Jag avslutade besöket med att berätta för Lena hur bra det kändes med henne första besöket och jag hoppas att den känslan kvarstår.
 
Kram!
Vecka Tio
Denna vecka har verkligen inga större förändringar motför förra veckan. Fortfarande lite piggare än första veckorna, fortfarande krångel med att få till bra matvanor då typ ingen mat känns god. Brösten ömmar lite mindre och magen växer så gott den kan, det är så roligt! På måndag ska vi till barnmorskan! ♥