Bortskämd

Jag och Junie spenderade 2 nätter hos min storebror och hans familj i veckan. Där har vi blivit så bortskämda och dessutom fått rå om mormor och morfar en hel dag. Junie har en kusin som är ungefär 11 månader äldre och hon varvade mellan att inte förstå att det var en bebis och nypas och att pussa och krama på henne. Det ska bli så roligt att se dom växa upp tillsammans ❤️


Påväg till bror så stannade vi hos min vän Ida (som har en kompis till Junie i sin mage) och fick middag och några timmars kvalitetstid. Det är så roligt med vänner som också har bebisar! Påväg hem från bror stannade vi hos en annan vän som fick lilla Livia för 2 veckor sen. Det skiljer typ lika länge mellan våra bebisar som det gör mellan oss, så kul. Hur livet förändras, får ett par år sen gjorde vi så mycket annat tillsammans men nu sitter båda med tissen framme och ammar varsin bebis, haha!

På tal om att bli bortskämd - mina svärisar bjöd på så god middag igår och Junie är lycklig som har så fin farmor, farfar och faster!  

Älskar livet. Puss! 


Underbara lördagsmorgon

God morgon denna fina lördag! 

Vi somnade före 10 igår och jag vaknade vid 7 medan Junie inte riktigt vaknat ännu. Jag ska kliva upp nu och göra mig iordning innan jag väcker lillan för mjölkfrukost och en sväng till gymmet. Senare får vi besök av 2 av mina fina barndomsvänner och det ska bli såå mysigt. 
Önskar bara som allra mest att den fjärde i vår ursprungliga barndomskvartett var här också. Det händer så sällan men betyder så mycket! 

Sedan ska vi ha tjejkväll och kanske handla. Det blir storkok imorgon och göra veckans matlådor innan älskade pappan kommer hem imorgon kväll ❤️

Ha en fin lördag! Kram

Lillelördag

Tacomiddagen igår var som vanligt supertrevlig trots att 1/4 fattades, men Junie skötte sig fint. Hon är i en fas nu när hon inte vill vara ensam utan i någons famn hela tiden. Jag gick till middagen och då hon inte vill vara själv i vagnen fick jag ta fram babybjörn-selen och den funkar alltid. Dock är hon alltid /oftast nöjd på morgonen efter första amningen, imorse låg hon typ en timme i babysittern och det är ju fantastiskt att få äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro. 😉 


Idag har jag PT-tid klockan 10 (min kollega som ska öva inför riktiga kunder) och senare bär det av till Vindeln och Ida och senare till Tegsnäset och storebror med familj över natten. Det blir fint de! 


Tant Åsa & Josefine bytte blöja