Bortskämd

Jag och Junie spenderade 2 nätter hos min storebror och hans familj i veckan. Där har vi blivit så bortskämda och dessutom fått rå om mormor och morfar en hel dag. Junie har en kusin som är ungefär 11 månader äldre och hon varvade mellan att inte förstå att det var en bebis och nypas och att pussa och krama på henne. Det ska bli så roligt att se dom växa upp tillsammans ❤️


Påväg till bror så stannade vi hos min vän Ida (som har en kompis till Junie i sin mage) och fick middag och några timmars kvalitetstid. Det är så roligt med vänner som också har bebisar! Påväg hem från bror stannade vi hos en annan vän som fick lilla Livia för 2 veckor sen. Det skiljer typ lika länge mellan våra bebisar som det gör mellan oss, så kul. Hur livet förändras, får ett par år sen gjorde vi så mycket annat tillsammans men nu sitter båda med tissen framme och ammar varsin bebis, haha!

På tal om att bli bortskämd - mina svärisar bjöd på så god middag igår och Junie är lycklig som har så fin farmor, farfar och faster!  

Älskar livet. Puss!