Vecka Tjugoåtta
 
Som ett sött litet brev på posten efter förra veckans vecko-uppdatering så vände rätt mycket. Jag sov bra men är trött ändå de senaste dagarna.Igår kände jag mig överkörd av en buss. Idag är jag mer mystrött. Allt detta funkar ju med det liv jag faktiskt lever idag, vilket betyder hemmplugg till största delen och jobba så mycket/lite jag orkar ta på mig.
Jag har också mer ont i magen, eller ont gör det ju inte, men den är lixom superspänd och tycker att jag ska vara stilla och om jag går så ska det gå sakta. Alltså för sakta. Så sakta att det blir tråkigt att gå.
Men jag går ändå. Sakta.
Träningsmässigt har vi faktiskt inte tagit oss på gymmet på en vecka och det känns i högra ryggfilén som jag beskrev i träningsinlägget. Om jag ligger i soffan så gör den ont hur jag än ligger, preciiiis på samma punkt. Knepigt.
 
MEN som jag alltid vill understryka så mår jag jättebra! Alltså det som jag skriver om ovan är ju saker som jag får leta efter i mina känslor för att komma på något som kan liknas vid symptom. Jag älskar att vara gravid!
 
Vecka 28: 
 
 
 
 
 
 
.. Ett snabbt hallå!
Jag kikar in lite snabbt bara för att ta en paus i mitt försök att få fart på dagens plugg. Alltså ni vet när man hellre vill sitta och googla på bebislistor och lägga sig i soffan..
Men jag har drygt en vecka på mig med ett individuellt arbete som kommer gå snabbt, bara jag kommer igång. 
 
Igår hade vi en riktig mysdag med lite shopping till bebis och oss. Kan försöka fota det senare, likaså magen för vecka-28-inlägget.
Det kommer.
Håll tillgodo.
 
Dagens pluggmotivation
 
Nytt hår!
Igår spenderade jag 3(!) välbehövliga timmar hos frissan. Jag är aldrig hos frisören, alltså sist jag klippte mig är nog minst 1,5 år sen och före det ännu längre. Sen brukar jag alltid klippa mig hos min frisörvän och dessutom var det ännu längre sen. Och färga håret? Det har jag aldrig gjort i vuxen ålder.
 
Wait for it.
Före ↓
 
 
 
 
 
 
↑ Under
↓ Efter
 
 
 
Känner mig supernöjd med längden och lockarna hon fick till denna fredag. Färgen är fruktansvärt ovan och har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker än. Tycker om det men lite mot det orange ju. Blir spännande tt duscha och styla det själv sen, nu lever jag på hennes fina lockar så länge de håller! Hehe