Bebisförberedelser
Som jag lovade förra veckan så kommer här lite bilder på det vi hittills införskaffat i form av blocket, något nyköp och arv. Småkläder, mest i storlek 62, perfekt! Måste äga lite mer i 50/56 för första veckorna bara, men vi ligger bra till där!
Skåpet, som är ett vitrinskåp, har tidigare varit förvaring till våra iittalaglas, loppisporslin och även agerat spritskåp. Allt detta fick en ny plats innan detta fantastiska skåp åkte in i sovrummet för att bli Majs garderob. Det är ju så kul att se alla söta små kläder! Blöjorna (som vi fått) och annat smått och gott göms bakom lite spetstyg.
 
 
 
 
 
Den underbara klänningen med blå kjol och den rosa koftan hittade jag på loppis för 25kr/st. Ser såååå mycket fram emot att få klä henne i det i sommar ♥
 
Som skymtas här nedanför så hittade jag en amingskudde för 100kr och den hemsydda bebynestet fick vi ärva av min storebror med flickvän (som fick en liten tjej i somras) som de i sin tur fått av en vän. Så fint! Det är i modell längre vilket verkar vara bra. Det som tillkommit i denna vinkel sen bilden togs är en sockerlåda som amningskudden bor i tillsammans med 2 små kuddar med örngott som ska ner i sängen senare.
 
 
Vi har också hittat, köpt och hämtat spjälsängen. En modell mindre och smartare som passar perfekt för oss! Den heter troll bedside crib och gåt att ställa mot sängen och fälla ner ena långsidan för att få bebisen nära mig för lättare amning nattetid. Dessutom tror jag att det är bra att vänja henne vid att sova "själv", fastän hon är med oss. Casper älskar redan denna och har sovit i den varje natt sen den kom. Nu står den vid fotändan och är inte alls ivägen där.
Sängen har också hjul vilket gör att vi kan styra runt den lätt runt sängen samt i lägenheten om hon sover dagtid. Så nöjda är vi med detta begagnade fynd!
 
 
 
Vi har faktiskt hittat ett skötbord med skötbädd också till en ruskigt billig peng. Vi får se hur skickat är på skötbädden, kanske vill vi köpa en ny, men är den fin så fick vi båda sakerna beg för samma pris som bara en skötbädd kostar ny. Himla fiffigt med begagnat!
Denna får vi körd till stan på onsdag, så den får ni se senare.
 
Ha en fin tisdag! Kram!