Vecka Tjugotre
Idag är det tisdag vilket innebär att v 23 kom för 2 dagar sen.
 
 
Jag mår bra och lillan sparkar verkligen mer och mer för varje dag. Imorse kunde J till och med känna henne mot sin rygg (han var alltså lillsked). Det har varit svårt för mig att känna henne från utisdan när jag ligger på just sidan, men nu har även det passerat. Fantastiskt. Det finns verkligen inget bättre än när J kan känna sparkarna. Helt fantastiskt.
 
På fredag har vi tid hos barnmorskan igen, men hittills har jag kunnat se på päronens våg att jag gått up 2 kg ungefär, det känns bra. Jag ska försöka hålla i denna sega viktuppgång.
Ryggen är väl det enda som fortfarande känns.
I helgen kunde vi gå en promenad från oss på Öbacka till Umedalen, alltså kanske 1 mil eller nåt. Det kändes såklart både här och där i kroppen men det gick fantastiskt bra och var så härligt! Tog igen några missade 2km där kan man säga!
 
Jag sover rätt bra på nätterna, inte behövt gå upp och kissa mitt i natten än! hehe. Dock det första som sker när jag vaknar när det är morgon. Vaknar lite och vänder mig nu och då men sover nog oförskämt bra. Njuter!
 
Ingen hudbild tagen är men dessa är från imorse påväg till skolan.
 
 
 
 
Ha en fin tisdag ♥ Kram
Fredag eftermiddag
Nu är denna helvetesvecka över. Alltså tenta, 2 seminarium, 3 dagar föreläsning 8-17. Mitt huvud är så fullt och rörigt och jag tänker låta det vara så över helgen, jag behöver ledighet från och med NU. 
 
Ikväll ska jag och J ha hemmadejt. Eller hemmakväll kanske man kan kalla det, men vi ska riktigt krypa upp i soffan och inte kliva upp för nånting. 
Imorgon åker J tidigt med buss till Gävle för match och kommer hem sent men jag slipper sova själv, så jag är nöjd. Jag ska jobba några timmar och sen hem och invänta innebandykillen.
 
Söndag blir en aktivitetsdag. Alltid när vi är lediga så blir det nån sväng på stan eller så man inte på söndag. Framförallt J tycker att vi ska bli bättre på att hitta på saker (jag är ju gärna hemma och myser bara..) så jag tror han har bestämt att vi ska hitta is och spela hockey, eller passa kanske man gör om man är två.
 
Jag är så fruktansvärt redo för helg och jag hoppas att du får en fantastisk sådan. Stor kram!
 
en av de bilderna vi knäppte till julkorten, blev dock inte detta, men himla fin tycker jag. Min lilla familj ❤
Underbara vintertid
Det är så fruktansvärt fint i Umeå just nu. Alltså träden är vita och tunga av snö och kylan biter i kinderna. Solen har lyst så fint de senaste dagarna och jag passar på att fylla på energidepåerna.
Det bästa av allt? Vinterns bästa dagar är framför oss!
 
Några bilder från senaste dagarnas 2km.