Vecka Trettiotvå
 
 
För andra veckan i rad så blir veckouppdateringen 2 dagar sen, nästan så det är värt att göra en trdition av det.. hehe. Nåväl. Vi var hos barnmorskan igår och magen växer (+2cm på 3 veckor), Sandra växer (+9kg), bebisens hjärta slår som det ska och alla värden, inklusive mitt lite för låga blodvärde, är bra. Det känns skönt och det känns ju i ärlighetens namn verkligen i kroppen att allt är bra. Hade ju snäppet för lågt blodvärde förra gången men äter nu niferex och värdena är bra igen, men jag kände aldrig av att det var för lågt. Super! Lilla Maj hade lagt sig med huvudet neråt, men troligtvis inte fixerad ännu.
Annars är nätterna som vanligt, man vet aldrig hur natten kommer bli, sover superbra ibland och ingenting ibland. Svårt att hitta en skön sovställning.
Halsbrännan har lugnat ner sig en aning tycker jag.
Det känns i fötterna att kroppen väger mera och det värker lätt i dom på kvällarna om jag rört mig mycket.
Träningen går fortfarande kanon.
 
En nyduschade mage, v.32:
 
 
 
 
Solig onsdag på er, Kram!
 
Träningstankar vecka 30+
Det blir mindre och mindre träning nu, men det beror helt ärligt mer på bristande tid än ork.I måndags var det tenta och det innebär att hela veckan innan endast består av djupdykning mer i böckerna. Förutom helgen förstås, då är det helg.
I söndags var vädret helt otroligt och vi fick med oss 2 vänner och pappa till Tavelsjö isbana för några kilimeters skridskoåkning. Det gick jättebra! Jag och J har åkt en gång förut men då var jag verkligen superdålig, haha. Nu hade jag stavar och det gjorde hur mycket som helst för orken, balansen och för att våga mer. Annars har jag varit lite för rädd för att ramla framåt. Eller bakåt för den delen.
Vet inte riktigt hur många kilometer det blev men det gjorde gott i kroppen och jag kände absolut ingenting alls dagen efter. Kanske lite på kvällen, men vem gör inte det..
 
 
 
'
 
 
 
 
Som en blandning mellan bambi och lasse åberg tog jag mig fram. Men det var fruktansvärt härligt och gick verkligen helt okej!
 
Angående att ta oss till gymmet så är det som sagt mer sällan, skyller mest på tiden där. Men det är fortfarande härligt och gör gott, även om den snabbverkande lindringen som kändes förut inte riktigt känns på samma sätt nu. Antar att det beror på att magen växer enormt och ryggen får kompensera, rätt logiskt.
Sist vi var där körde jag ben och lite armar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så jag fortsätter som jag gjort hittills, lugnt och för min egen skull. Inte för att bli svettig och komma framåt i några resultat utan för att bibehålla det jag har och kanske förebygga det som kommer de närmste veckorna och veckorna efter det. Allt som känns bra känns bra. Jag lyssnar på kroppen och tänker inte sluta med det förrän det inte känns bra längre. Då tänker jag bara promenera och vila. Aldrig bara vila. Då får jag ont i högra ryggfilén. Men det vet ni redan.
 
Kram!
 
Vecka Trettioett
.. Och inte en dag försent!
Det har gått 3 dagar på denna vecka, alltså är det 3 dagar sen vi gick in i vecka 31. 
 
 
Nätterna och det stället i ryggen som jag skrivit om förut, precis samma ställe på högra "ryggfilén" är de två saker som är jobbigare nu. På natten är det svårt att hitta bekväma sovställningar och jag saknar verkligen att sova på mage. Angående ryggfilén så gör det ont på exakt samma ställe varje morgon jag vaknar, sen går det oftast över när jag kliver upp och kommer igång. 
Halsbrännan kommer och går men det har varit bra rätt länge nu faktiskt.
 
Promenader och träning går fortfarande jättebra men effekten av träningen är inte riktigt lika direkt som förut. 
 
Annars... är allt lika bra! 
Så då kommer här, lite hud, vecka 31:
 
 
 
 
Kram på er ♥