Större säng, tjej och myshörna
Junie har nu passerat 6 månader och det är ju det sjuakste så snabbt det går! Hon har varit hos BVC för mått och vikt (mer om det i ett senare inlägg) och vuxit ur sin säng. Eller ja, det känns lite riskabelt att ha henne i en säng där hon skulle kunna sätta sig upp och ramla ur och dessutom är den ju mycket mindre än en vanlig spjälsäng. Jag fick en budget av min ekomoniansvarige (läs: Jeppe) på 500kr. La ut en annons om att jag sökte en men inget vettigt svar kom så jag hittade tillslut en annons på 800 kr. Jag ville hitta en spjälsäng med olika lägen på botten (insåg dock nu att man redan nu var tvungen avv sänka den till botten men..), där man kan ta bort ena långsidan för att kunna ha den även när hon kan ta sig ur sängen själv och dessutom med lite tillbehöv då vi inte har sånt. Den jag hittade hade allt utom en avtagbar långsida. Men jag fick ner den till min budgetgräns och sagt och gjort så hämtade vi den igår. Nu är den ihopskruvad och lillan har precis somnat i den för första gången. Jag försökte göra lite mysigt med ett täcke som gjorde kanterna runt henne lite tjockare. Vi får se hur natten går. Det blev supermysigt och den gick in på centimetern där den mindre sängen stod förut.
 
 
Förutom sängen så har hon också fått en myshörna i vardagsrummet där alla leksaker också får plats när hon inte "leker" med dom. Eller då att vi leker med dom med henne. 
 
 
Hon kan snart sitta själv. Alltså väldigt snart, man tror att hon kan den en sekund men den kör hon en faceplant mer i en kudde typ! Hehe. Men snart så! I övrigt så äääälskar hon gåstolen som hon fick av sin farmor och farfar i doppresent. Hon kan springa i den i en timme typ. Dock finns det typ 1x5 meter att röra sig på i vår lägenhet, i korridoren mellan rummen och vardagsrummet. Men när vi hänger på gymmet så brukar vi ta med den och eftersom det sällan är mycket folk där så får hon springa fritt och då kan vi verkligen säga att där är definitionen av en lycklig tjej! Det är så kul att se.
 
Kram på er!