Tisdag och en skvätt ångest
Idag är jag ledig! Ja, så ledig man kan vara när man pluggar. Jag och Junie ska möta upp pappan på stan där han lovat att bjuda på lunch ♥
Sen ska vi fylla dagen med mys och att bara kunna vara tillsammans utan skola. Ikväll ska vi träffa 2 vänner och planera lite inför kommande helg - vi ska nämligen bila tillsammans ner till Stockholm torsdag-söndag och 2 i sällskapet ska springa stockholm halvmarathon (som herrn i andra paret fick i 30års-present). Det ska bli så roligt att få rå om dom men det är samtidigt väldigt ångestfyllt. Junie är inte superförtjust i att varken åka bil eller ligga i vagnen så länge.. Vilket hela helgen kommer att bestå av. Men hon älskar å andra sidan bärselen så den kan ju användas  flitigt. Jag måste också packa (enbart) superamningsvänliga toppar då det lär bli amning utomhus/café/restaurang. DET är dock ett mindre problem, jag är bekväm att amma typ överallt. Äsch allt kommer lösa sig, annars tar jag och Junie tåget hem. Eller flyget. Ser fram emot framtidens teleporteringar.
Dessa finisar a.k.a BFFs ska få åka till huvudstaden med oss och en skirk-bebis... hehe
 
 
Ha nu en fin tisdag ♥
 
 
Jag fick förresten lov att redigera förlossningsberättelsen igår.. Skämdes ju nästan lite när jag läst igenom den i efterhand. Det var så slarvigt och osammanhängande. Men nu känns det bättre!