INREDNINGSDRÖMMAR
Jag har, sen jag flyttade hemifrån för snart 9 år sen, haft en gammaldags inredningsstil och älskat vitt, grått och gamla möbler och plåtburkar. Jag trodde aldrig jag skulle ändra mig men tiden är här och jag tittar mer efter guld, marmor, svart och en typ industriell känsla. Vitt och grått också såklart, det går ju till allt. Jag vill ha det med lite mer kontraster och mys. Jag försöker behärska mig då vi ändå kommer att flytta inom några år iallafall och då kommer ju suget bli ännu större, men vi bor ju ändå här nu och jag vill trivas här med.
Det som står högst upp på min önskelista är den stora spegeln från house doctor..
 
Bildresultat för house doctor spegel
Bildresultat för house doctor spegel
 
110cm i diameter och skulle passa prick överallt. Vid köksbordet, i korridoren mellan sov- och vardagsrum, sovrummet eller vardagsrummet också för den delen.. Men jag tror den skulle få sitta i hallen. Vi har en ganska trång och smal hall och den skulle göra att det känns så mycket större. Men den är ju så fin att man skulle också vilja ha den i ett rum där vi är mer. Typ vid köksbordet. Kanske det blir två? hehe...... 
 
Sen vill jag byta ut vårt köksbord och stolarna. Kökssoffan vi har vill jag inte heller ha. Den gillar J dock. Kanske vi får magasinera den tills vi har mer plats. Jag var nära att spontanköpa ett bord på IKEA förra helgen men gjorde det inte. Det var två små bord som dom ställt ihop, jag tänker mig tre stycken och får då ett nytt bord för under en tusenlapp. Rimligt pris tänker jag. Vi har ju ändå en lite som kommer börja måla och experimentera snart, skönt att inte ha saker som man är allt för rädd om då..
 
 
Just nu har vi ju våra vit köksstolar också som vi haft sen vi flyttade ihop och som skulle jag också vilja byta ut. Mål om går ju men förändring är roligt också.. Och drömma får man! Dessa var vi nära på att köpa i höstas när jag fyllde år men då blev det inte så. Kanske nästa födelsedag? 🤗
 
Bildresultat för köksstolar royal design
I grått eller svart tror jag skulle vara bäst. Grått blir man väl aldrig less på?
Sen tycker jag om klassiska öglanstolarna och dessa nedan.. Hmm..
 
Bildresultat för köksstolar öglan
 
Bildresultat för köksstolar house doctor
 
Vi är absolut inte överrens om vilka stolar vi vill ha. Det får bli ett senare problem då.. 
 
Jag har ganska nyss börjat samla på mon amie porslin och tycker det är såå fint! Men dessa muggar från Mateus och de tidlösa porslinet från swedish grace.. Mm.
Bildresultat för mateus muggBildresultat för swedish grace
 
 
Vardagsrumsbordet (som varit min favorit i många år) börjar bli slitet och jag drömmer om guld och marmor och typ detta.. Så fint! Men inte kanske det bästa med småbarn. 
 
Bildresultat för soffbord guld
Bildresultat för soffbord marmor mässing
 
Småprylar då.. Jo, drömmar finns där också.
 
Bildresultat för royal design inredning guld
 
Bildresultat för marmor mässing
Bildresultat för kin guldRelaterad bild
Moderna stringhyllor, takfästa tjocka och tunga gariner, fina tapeter och färger.. Andra drömmar.
Inredning är verkligen ett av min största inressen och när jag är klar med skolan och börjar jobba så kommer det vara så roligt att få unna sig lite drömmar utan att känna att hela månadens blir pengalös.
Jag avslutar med lite helhetsbilder som visar på stilen jag drömmer om just nu.
Kram! /S
 
Bildresultat för inredning industriell guld
Bildresultat för inredning industriell guld
Bildresultat för inredning industriell guld
Bildresultat för matplats
Bildresultat för inredning guld och grått
Bildresultat för inredning guld och grått
Bildresultat för marmor mässing
Bildresultat för rund spegel
Bildresultat för rund spegel
Bildresultat för inredning grått
Bildresultat för sovrum inspiration
Bildresultat för inredning 2018
 
Att sedan få gå lös i ett barnrum eller två.. Nästa dröm ♥
FRIYAY
Alltså, så pirrigt! Fredag, helg, sen NY!
Jag ska på AW (mammaledig är också ett jobb 😉) ikväll med min fina chef och bästis som också jobbar på samma ställe. Ska bli såå kul! Bubbel och middag sen får vi se var kvällen bär av. Imorgon ska J på partaj och då har jag stora rensardagen inför söndagens loppis. Oj vad jag ska sälja iväg massa saker och det ska resas i varje låda och skåp och ges plats för nya saker. Drömmer om så mycket och är så sugen på att byta ut min stilen här hemma, försöker bara bearbeta J med det.. hehe. Min ekonom. Det kommer ett inlägg senare idag om lite saker jag skulle vilja äga och drömmar inredningsmässigt.
 
Junie är inne i en riktigt bra sovperiod just nu. Man törs ju inte riktigt slappna av dock. Hon sover i stort sett hela nätter, ibland vaknar hon till men jag har fyllt hennes säng med nappar så hon kan hitta dom själv för det är det hon vill ha. Jag väntar alltid en stund när jag hör henne och oftast somnar hon om själv. Men annars är det en napp hon vill ha och sen somnar hon om. Inatt sov hon hela, från strax efter 20 igår och still going. Igår sov hon till 9 med ett uppvaknande.. Jag njuter. Så länge det varar för nu har jag lärt mig att allt går i perioder.. 
Dagtid är hon också världens goaste just nu. Glad och nöjd och nyfiken. Hon tycker om att leka själv korta perioder och det ger mig energi, när jag hinner göra något eller bara ta det lugnt en stund. Sen gillar hon att åka vagnen och gärna där det händer saker och där det finns något att kolla på. Dagar går lätt. Det är skönt att plugget är i en lugnare fas nu dock. Det blir svårare och svårare att få till stunder för det när hon är vaken mer och mer och kräver uppmärksamhet och närhet mycket. Det är mysigt när jag har tid. Skulle inte vilja göra om heltidsplugg-mammaledighet en gång till. Men SÅ värt det!
 
Nu ska jag måla naglarna ett varv och göra lite frulle innan hon vaknar.
 
Hoppas ni får en fin fredag!! Kram /S
VARDAG OCH LÄNGTAN
Alltså ni är så många som kikar in här varje dag trots att jag inte är så flitig på att kika in här själv. Lite dåligt samvete har jag men det finns inte tid att ha det så plugg och bebis helt enkelst måste gå före att hinna in här. Jag önskar att jag hann mer för att det är så roligt att ha kvar sen ju! Bara att bläddra tillbaka från graviditeten och allt som det förde med sig, men även vardag såklart, att titta tillbaka om ett par år.
 
Snart är detta långa år till ända, och då menar jag med skolan sett. Livspusslet alltså. Det har varit prick lika tufft som vi förväntade oss och lite till men det känns SÅ värt det. Jag skulle aldrig vilja göra om det men att få gå kvar i min superklass med klasskamrater jag känner och få ta examen med just dom nästa år känns ovärdeligt!
Snart är årets näst sista kurs till ända och den sista börjar när vi är i NY. DET längtar jag till. Vi åker nästa torsdag. Det känns så galet att vi snart ska åka! Vi har längtat så länge och det känns som den stora belöningen för att jag faktiskt klarat av allt detta år och att vi fått ihop pusslet och livet med allt som kommit till.
 
Efter NY är det 4 veckor kvar i skolan och sista tentan är 1 Juni sen går jag på sommarlov. Mammaledig. Hela sommaren minus några timmar på jobbet i juli. Jesper går på setemer andra veckan i Juli. Förhoppningsvis får vi skola in denna tjoppa på förskola i Augusti, vi har inte fått plats ännu. Mycket som känns pirrigt och som är efterlängtat nu.
 
Hoppas att ni alla mår bra och vi  hörs snart 😘