VARDAG OCH LÄNGTAN
Alltså ni är så många som kikar in här varje dag trots att jag inte är så flitig på att kika in här själv. Lite dåligt samvete har jag men det finns inte tid att ha det så plugg och bebis helt enkelst måste gå före att hinna in här. Jag önskar att jag hann mer för att det är så roligt att ha kvar sen ju! Bara att bläddra tillbaka från graviditeten och allt som det förde med sig, men även vardag såklart, att titta tillbaka om ett par år.
 
Snart är detta långa år till ända, och då menar jag med skolan sett. Livspusslet alltså. Det har varit prick lika tufft som vi förväntade oss och lite till men det känns SÅ värt det. Jag skulle aldrig vilja göra om det men att få gå kvar i min superklass med klasskamrater jag känner och få ta examen med just dom nästa år känns ovärdeligt!
Snart är årets näst sista kurs till ända och den sista börjar när vi är i NY. DET längtar jag till. Vi åker nästa torsdag. Det känns så galet att vi snart ska åka! Vi har längtat så länge och det känns som den stora belöningen för att jag faktiskt klarat av allt detta år och att vi fått ihop pusslet och livet med allt som kommit till.
 
Efter NY är det 4 veckor kvar i skolan och sista tentan är 1 Juni sen går jag på sommarlov. Mammaledig. Hela sommaren minus några timmar på jobbet i juli. Jesper går på setemer andra veckan i Juli. Förhoppningsvis får vi skola in denna tjoppa på förskola i Augusti, vi har inte fått plats ännu. Mycket som känns pirrigt och som är efterlängtat nu.
 
Hoppas att ni alla mår bra och vi  hörs snart 😘 
JUNIE 11 MÅNADER
Hon har hunnit få två tänder till - och har nu hela 8 stycken! De två senaste var de mittersta uppe och dom tog sig nog igenom när vi var i tärnaby och delade rum med mina föräldrar för då var det en av de gnälligaste nätterna någonsin.. hehe. Jag har ju läst att just dessa två är de jobbigaste för de små att få ♥
Annars har hon inte lärt sig supermycket. Hon kan snurra runt sig själv när hon sitter på golvet, när hon drar med fötterna så. Och stoppa in nappen själv, vilken lycka det är. Speciellt när hon sitter själv bak i bilen! Nu är det lite småplanering inför hennes kommande 1 års kalas som stundar.. Stora tjejen!
 
 
 
 
 
 
 
Kram! /S
BILÄGARE
Ja, alltså. Vi har köpt bil 🙈 Vi kör ju just nu en Ford och tycker väldigt bra om den, så vi åkte på carstedts här i Umeå i lördags och där fanns en focus som passade våra önskemål. Vi fick provköra den och var väldigt nöjda! Sen påminde en bff oss om att prova sätta in bilbarnstolen.. Så då fick vi låna bilen över helgen för att testa och känna på. OOch det med stolen, det gick sämst. J rymdes inte i framsätet. Hoppet.
Vi åkte ledsna tillbaka på måndagen och bestämde med säljaren att vi skulle kolla om en mindre stol då bilen passade oss så bra.
Jag åkte till jobbet och jag plockade upp Ronja och åkte till barnens hus. Där fick jag en utskällning (!) för att jag tyckte att denna stolen var stor. För den var minst och bäst. Sagt och gjort. Vi åkte med våran stol till bilfirman igen och satte in den med instruktioner från barnens hus. Och vilken skillnad. J rymdes och allt kändes så bra! Så vi köpte den, men hämtar den 25. När vi fått såld våran nuvarande. Wiiiiiie!! ☺️