BVC
Idag var J med lillan på BVC och äntligen kan jag ge en update på
 
Junie 8 månader och 8 dagar:
Vikt: 8,5kg
Längd: 69,5cm
 
Hon följer sin kurva fint och mår bra. Vi fick med en tandborste och råd om att börja borsta morgon och kväll. Vi har en men ingen rutin - bara att köra på. Såklart.
 
Jag var i skolan på förmiddagen och är hemma med henne nu och J på jobbet igen. Hon sover just nu jag pluggar.
Hon mår verkligen bra igen nu och är sig själv 2.0. Glad och pratig. Sover bättre.
 
Livet flyter på ♥ Kram!
VÄLKOMNA
Alltså ni är så många nya som hittat hit. Jag blir så glad och motvierad! 
För er som är supernya och kanske inte vet vem jag är (ödmjukt?) så heter jag som sagt Sandra. Tanten Sandra - som nu när jag närmar mig 30 år börjar känna mig som hemma i min ålder. Jag har ju alltid känt mig äldre än 20 ish. Älskat loppisar och liknande jämt, börjar faktiskt dock byta ut mer och mer från den delen av migg liv och älskar just nu grått, guld, rosa, vitt, svart. Typ. Älskar inredning. Längtar tills jag tjänar mer än student/mamma och kan göra mer än jag kan just nu här hemma. Har så mycket drömmar! Vi bor på Öbacka precis vid älven i en 3a på 70kvm. Älskar den, men längtar extremt mycket efter hus, mer plats och en tomt. Det gör vi båda, men jag är den mer drömmande av oss två. Den andra är lite mer realist och ekonomisk. Alltså extrema åt båda hållen. Han som är realist och min bästa vän heter Jesper, men omnämns som J här. Det är enklast bara, ska jag skriva hans namn hela tiden blir det så ofta.. hehe. Vi har varit tillsammans snart 5 år och i maj 2017 fick vi vår dotter Junie. Här skrivs det mycket om henne, sömn, tankar osv. 
Jag studerar till studie- och yrkesvägledare på 100% vid umeå universitet och kombinerar alltså det med att vara med Junie om dagarna. Det blir mycket pussel och kräver avlastning från både J och våra familjer. Allra mest tackar vi min svärmor som jobbar halvtid och kan hjälpa oss mycket. Utan henne hade vi inte fått ihop det!
Vi har en hund också, en chihuahua som heter Casper och han är 8,5 år men har mycket kvar att ge. Jag tycker om att träna också. Några gånger i veckan. Framförallt på gym och allra hela tillsammans med J när han inte tränar innebandy.
Undrar du något mer?
 
Allt jag skriver utgår från MIG och mina känslor. Jag vet att alla har olika förutsättningar, prioriteringar, möjligheter och så men jag utgår från mig själv och jag hoppas det funkar för dig. IBland kommer det något inlägg per dag och ibland dröjer det en månad. Allt handlar om hur livspusslet ser ut. Men jag är så glad att fler hittat till mig och vad jag skriver om mitt liv och jag önskar dig VÄLKOMMEN HIT!
 
 
Kram!
HELGEN
Alltså så fin helg jag haft. Eller har, för nästan hela söndagen är ju kvar! Fredagkväll blev väldigt spontant hemma hos bästisarna, som jag skrev torr jag? Och sen åkte J till Stockholm tidigt för match där han fortfarande är. Snart hemma dock. Igår  efter Junie sovit första dagsnapen tog vi bilen till mina föräldrar där vi hängde en stund innan vi gick ner på stan. Där drack mötte vi upp Ronja och tog ett glad bubbel och åt snittar på ett evenemang som mammas jobb ordnade på ett hotell här i stan. Superbra ordnat och gott att äta. Mums! Sen gick vi en snabb sväng på stan innan jag spontant gick till en klassis som bor på stan för ett glas rött. Så mysigt! Sen bjöd pappa på middag. Kassler.... M-MM!
Efter en snabb promenad hem från dom (Fick lämna bilen pga bubbel och vin, hehe) med lite kämpa-med-att-hålla-bebis-vaken..hehe. Men det gick. Hon sov bra inatt, vaknade en gång då hon ville ha tutte och flyttade över henne till min säng vid 4 tror jag då hon fick lite ersättning. Sov till 8 typ. Älskade unge, du är tillbaka.. (tar i trä).
Imorse gick vi tillbaka till päronen då Junies kusiner sov där inatt. Nu är vi hemma, Junie sover i vagnen ute, och väntar på pappan. Mys-söndag ♥
 
 
 
 
 
 
Nog är dom lite lika, kusinerna?