KNACK KNACK, TA I TRÄ
Igår hade vi besök av mina tacobrudar. Alltså vi är 4 stycken som ses och äter tacos ibland, nu var det väldigt längesen dock. Men en anekdot - det var sista middagen jag åt innan Junie föddes! Vi har alltid så roligt. Jag skrattar aldrig så mycket som med dessa 3. Verkligen ♥
 
Efter massa tips från er så köpte vi välling igår och testade till nattningen. Junie är van att dricka ersättning i sängen och somna medan hon gör det. Så småningom ska vi försöka vänja henne vid att somna ensam utan flskan, men det ser jag inte alls som någon stress. Huvudsaken är väl att hon somnar och sover gott? För mig iallafall, hehe. Nåväl! Jag gjorde iordning vällingen och tog en storlek större på sugnappen till flaskan. La ner henne i sängen och gav flaskan.. Kaos. Sög lixom en gång sen panikskrik. Gick och bytte till en minder storlek på sugnappen. Bättre. Men ändå inte avslappnande på något vis - det var ju en ny smak. Vi gick upp till tacobrudarna igen och hon fick dricka resten sittandes i min famn och det gick jättebra. För att sen få henne att somna gjorde jag 3 mått ersättning, alltså väldigt lite. Hon fick ro direkt och somnade. Och hör nu..
 
HON SOV HELA NATTEN
 
!! Hon fick en hostattack mitt i nångång och jag låg och väntade på gråt.. Men nej. Idag är hon värd mycket. Mer än vanligt. Jag vaknade vid 2 och sådär väntade.. Ska hon inte vakna.. Somnade om. Vaknar av Js klocka. Underbart. Idag är livet värt mycket och jag är redo för allt. MEN tanken slår mig... Funkar välling eller var det tur?
Igår sov hon 3,5 h(!) på eftermiddagen plus en 20min runt midagstid så trött är hon alltid.. Nå, ta i trä!
 
Får för övrigt besök av 2 vänner med varsin bebis. En tjej 2-3 månader yngre än Junie och en tjej 6 månader äldre ungefär. Ska bli SÅ roligt. Och skönt att prata lite sömn, välling, tvåsamhet och känslor. Längtar! 
Kram!
 
Vi försöker borsta tänderna på henne, helst gör hon det själv.
OBS att vi såklart har koll och släppte henne en sekund här.
#1 - Anonym

För att vänja med välling körde vi ca ersättning och välling 70/30 och trappade successivt upp vällingmängden, hoppas det löser sig :) Annars borde hon ju stå sig på ersättning/tillskottsnäring nattetid också :)

Svar: Men så smart!! Det var ju en jättebra idé, ska prova ikväll👍😊
Sandra Sjöstedt

#2 - Anonym

För att vänja med välling körde vi ca ersättning och välling 70/30 och trappade successivt upp vällingmängden, hoppas det löser sig :) Annars borde hon ju stå sig på ersättning/tillskottsnäring nattetid också :)