MYSTISDAG
Alltså. Jag och Junie har haft världens mystisdag idag. Först vaknade vi tillsammans vid 8 då hon "kom över" till oss vid 4 inatt. Mös kind mot kind en halvtimme med youtube. Sen frulle och lek i vardagsrummet. Helt nöjd. Lagom till 11 typ var det bajsdags (det är en grej hos oss för då blir det ofta skrikkalas pga hård mage) och vi kramades genom händelsen. Efter det satte vi oss i fåtöljen och kramades vidare, och hon ville ligga kvar (vilket aldrig händer) och sen... Somnade hon på mig ♥ Dog mysdöden och låg kvar i fåtöljen så länge jag kunde innan jag fick nackspärr, hehe. Då fick hon lägga sig i sin säng och sov typ 45 min till och låg och gjorde aaaabsolut ingenting i soffan.
När vi sen precis hade värmt lunch ringde 50% av BFFs och ville ha ner oss på stan för fika. Sagt och gjort så mös vi vidare där.. När pappsen sen kom hem var hon väldigt trött och gnällig då hon sov typ 2h tidigare än vanligt.. Och det är bara mamma som gäller.. 
Sen somnade hon som en klocka 19.00- som förövrigt är en ny rutin som vi försöker hålla här hemma.
 Imorgon ska hon somn 11.55 då jag har personalmöte 12.00.
 
KRAM! /S
BARNRUM
Sista dagen på umehem och sista rummet ut blir Junies rum. Det ligger i soutteräng och innebär att det inte finns något fönster där - vilket är fantastiskt! Alltid mörkt. Annars har vi hängt upp gardiner längs väggarna för att få en lite mysigare känsla. Gungstolen som står där har jag haft sen jag flyttade hemifrån typ, och är ovärdelig under långa läggningar och vakna nätter. 
I sängen bor några av babblarna och ett nytt spjälsängsskydd som är tjockare, högre och ger en mycket mysigare känsla! Blev så fint!
 
Tack för denna vecka! Blir mer inredning framöver. Ett av mina största intressen och det har varit så kul i veckan! Kram! /S
 
 
 
 
SOVRUM
Här inne finns inte jättemycket att se. Vi fick ommålat i mörkgrått i hela rummet när vi flyttade in och det älskar vi! Sängen känns likaså med sängkappan o allt. Mitt emot sängen står en byrå med tv på (för det måste man ha) och en klädställning med Js kläder. Mina hänger i en liten garderob.. hehe. Men de funkar! 
 
 
 
Kramis!