PAPPALEDIGA PAPPAN OCH FJÄLLEN
Onsdag, torsdag och fredag denna vecka är pappa J pappaledig. Igår onsdag var det helt fantastiskt väder att vara ute i och det var vi, med råge. Långprommis. Idag ska jag åka till kittelfjäll med mina gamla arbetskamrater och J ska sova själv med Junie för första gången.. Det känns bra. Ska bli spännande att höra hur mycket han hör henne om natten ensam, för när jag är hemma vaknar han inte av nåt. Alltså ibland vaknar jag på morgonen sjukt trött efter mycket spring till hennes rum eller som inatt, så lyfte jag henne till oss tillslut för hon vaknade missnöjd så ofta. Men han sov som en stock. Ibland kan han säga att det var en sååå bra natt, men egentligen var jag och lillan vaken mycket. haha! Men det verkar vara en tyåpisk pappagrej för både mina föräldrar och svärisarna säger samma sak. 
Det blir lärorikt för dom. 
Och jag ska sova. 
😁
 
KRAM! /S
JUNIE 10 MÅNADER
Idag blir hon 10 månader. Tvåsiffrigt. Det känns så klyschigt att säga men SÅ FORT tiden går! Som förut så ser jag ändå positivt framåt och saknar inte så mycket tiden som varit. Även om jag minns den väl!
Hon har nog missat mycket utveckling i och med all sjukdom som hon drabbats av. Så hon kan inte gå eller krypa ännu. Men hon blir faktiskt mer uthållig på mage på golvet, förut blev hon arg så fort vi la ner henne. Snart kanske. Alla säger att vi inte ska längta men vi gör det.. Hon vill ju som ta sig framåt men kan inte så vi måste ändå bära henne överallt och flytta mellan olika ställen hemma för att hon ska få stimulans.
Annars ÄLSKAR hon mat. All mat och hon säger aldrig stopp. Det enda hon inte är superintresserad av just nu är falukorv i stavar, det är som ointressant. Hon tycker om att dela macka med oss och få en tugga då och då. (mys).
Hennes fortsatta favoritgöra är bada men det har fått delad förstaplats med att bläddra i böcker.
 
 
 
 
 
Kram! /S
NY VECKA
Vilken fin helg det blev tillslut. Några timmar jobb i lördags, mellomys med BFFs, världens mysmorgon i söndags och abslutningsvis fira morfar med släkten. Han fyllde alltså 90 år igår. Så häftigt på många sätt och han är verkligen en sann förebild på ALLA sätt ♥ Ska försöka hitta lite bilder senare.
 
I veckan ska jag försöka plugga på all ledig tid, har lite saker som ska vara klara på torsdag. Sen ska jag få in lite jobb, bland annat idag. 
Jag måste nämna om gårkvällen - jag var så sjukt trött så J bad mig gå isäng så han kunde få va själv med lillan som inte somnade vid mitt nattningsförsök. Så jag gjorde det, somnade som en liten prinsessa. Sen var dom uppe någon timme till innan han la henne och sedan kröp ner hos mig. Båda två så himla lyckliga och nöjda. Hon sover btw i sitt rum i sin säng igen nu, går helt okej. Jag var in 2 gånger inatt och stoppa om och in med tutten. Sen fick hon välling nu vid halv 7 och somnade sedan om så nu - PLUGGA!
Kram /S