Vecka Sexton
Idag går vi in i vecka 16 och när jag börjar tänka efter så är det ju 4 månader... Hehe, mattesnille. Men det känns som tiden går sakta men den gör ju verkligen inte det! Snart har det gått hälften och det är ju underbart och skrämmande på samma gång.
Det jag skrev förra veckan, om att huden är torr, har tilltagit kan jag säga! Det kliar framförallt i hårbotten och ni som har nästintill svart hår vet att kliar man i en torr hårbotten kommer huvudet snart vara täckt av snöflinge-liknande saker... Bara att försöka låta bli alltså! Och även ryggen och magen kliar myyycket. Men det känns mer logiskt för att huden ska töjas ut där. Kanske min hjärna äntligen växer också........ hehe

Jag har också känt av något som skulle kunna vara bebisen i magen. Alltså man vet ju inte, men det känns som små bubblor och jag vet att jag aldrig käns såhär förut iallafall. Jag har pratat med vänner som kände liknande i ungefär samma vecka så jag har faktiskt lite förhoppningar! När den första riktiga sparken kommer så kanske det går urskilja om detta jag känt var detsamma, jag återkommer. 
 
Magbild? Nepp. Eller jo vi tog ju denna i Stockholm!