Måndag
Inatt var den bästa natten med lillan hittills. Varje natt har varit bra, verkligen, men inatt var bäst! Hon kan ha lite svårt att komma till ro, men somnar kanske vid 12 och vaknar vid 2-3 för mat (eller jollrar och jag ger henne varesig hon vill eller inte) sedan sver hon 2-3 timmar till innan matning igen och sedan myser vi i stora sängen.
 
Inatt somnade hon 12, jag väckte henne 3 och ammade, hon somnade till 6, jag väckte henne för amning och blöjbyte och sedan samsov vi i stora sängen till 10. Då låg jag och njöt av ledighet och henne en stund innan jag gjorde mig iordning för dagen och hon sov vidare tills jag var klar och väckte henne. En lång aming och blöjbyte med bajsrekord senare så tog vi oss en promenad. (Casper blir kissad av J på morgonen så vi kan dra oss och inte behöver stressa).
 
 
J jobbar idag. Vi delar upp de 10 dagarna så länge vi kan för att få ut så mycket av detta som möjligt, han kommer jobba typ 2 dagar i veckan 3 veckor till sedan är det någon hel vecka innan han går på semester. Vi har världens bästa tid framför oss nu.
 
Ha en fin vecka! Kramar ♥