Julafton 2017
Ja det  såg ut att kunna bli hur bra som helst och det blev det nästan. 
Vi började med en traditionesenlig frukost med mina föräldrar här hemma hos oss, det har varit så sen säkert 7-8 år. Älskar den traditionen ♥
Precis innan dom kom öppnade Junie livets första julklapp, som var från hennes gudföräldrar Linda och Tobbe. Det var en av babblarna (den röda?) och hon blev så glad. Faktum är att hon fick 3 babblarna under julen och alla var olika, så bra!
Efter frukost tog vi det lite lugnt. J gick isäng igen - och här började julen bli sämre. Sedan åkte vi till mina föräldrar där det som vanligt serverades "blöjta" till jullunch. MUMS. Sekunden efter att jag svalt min sista tugga fick jag skjutsa hem en illamående och febrig J och lämna honom att fira jul ensam :( Mitt hjärta gick sönder.. Men jag åkte tillbaka och sen vidare mot farmor en sväng innan vi tillslut kom till slutdestinationen hos min morbror. Där åt vi god mat och delade ut och öppnade julklapparna. Junie fick hur mycket som helst och jag hade redan fått det bästa före...
 
Efter 19 åkte jag och Junie och då förbi hennes farmor och farfar och alla som firade där för att dels lämna (och hämta) alla julklappar J skulle tagit med dit men också för att önska god jul där.
 
Sen kom vi hem till en väldigt trött och mörbultad J som blev glad av sällskap. Dock hann lillan somna i bilen och sedan vidare på pappan så att söva henne på riktigt tog en stund.. hehe.
På juldagen fick vi info att mamma och pappa också insjuknat och hela dagen gick jag och väntade på min tur.. Vid 22 var det dags och äntligen bortgjort. Annandagen bestod av återhämtning och sova. Idag mår jag bra igen, förutom förkylningen, men den hade jag innan så det känns heeeelt okej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista bilden här är alltså på mina bästa julklappar. Alla kategorier.
Några dagar innan julafton föreslog mamma och pappa att vi skulle äta på ikea och sagt och gjort, men på plats så ville dom gå en sväng på ikea först.... Dom visste att jag ville ha dessa soffor. När vi kom till visningen för dessa hade dom lagt ut ett litet paket med en lapp att jag skulle få soffan i julklapp - sen fyller J i att jag ska få fåtöljen av honom ♥♥
Jag är SÅ glad och som ni ser blev det så fint!!!! Vi letar nu bara fotpallen till fåtöljen beg, då den inte finns i varuhuset längre. TACK för denna julklapp och hela familjen för en fin jul. Kram!
Besök av tremening
Min kusin var beräknad att få sin dotter prick en dag före mig. När jag skickade till henne att vattnet gått för mig fick jag som svar en bild på hennes dotter. Det blev alltså en dag emellan tjejerna men en vecka tidigare. Eller typ 9 timmar. Därför är det alltid extra kul att träffa denna familj och de tjejerna utvecklas.
Ellen, som hon heter, kan krypa bra och det är den största skillnaden mellan dom. Annars är dom rätt lika i längd, vikt och så. Dom är dock väldigt olika till sättet då Ellen, till skillnad från Junie, inte sover hela nätter och så. Ellen har en storebror också, Ludvig.
Vi hängde på stan och badade bland annat, tills Junie fick russinfötter.
Såhär söta var dom när vi fick rå om dom i norrland en hel helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Junie 7 månader
 
 
Idag blev hon alltså hela 7 månader våran tjej.
Vi har inte tid hos BVC förrän om en månad till så hur stor hon är nu har jag ingen aning om, men större är hon. Storlek 74 - så mycket kan vi väl säga!
 
Hon sover fortfarande bra om nätterna, däremot har hon varit lite orolig senaste läggningarna och somnar inte lika lätt nu. Det är ingen supertuff match ändå men mer oroligt än förut. Hon sover dock bra sen hon somnat bara. Jag däremot har inte sovit gott på över en vecka, vaknar och är bara helt pigg någon-några timmar.. Men är inte trött på dagen ändå. Men det är hemskt tråkigt att vara vaken på natten.
 
Äter gör hon också. Verkligen. Hur mycket som helst och vad som helst. Det blir mycket burkmat och klämmisar nu, men också kokta morötter och annat. Hon tycker om all mat.
 
Den tanden jag skrev om förra månaden? Den är uppe en bra bit tillsammans med den breve. Två små gryn nere i mitten ♥
 
Hon sitter rätt bra också faktiskt. Men vi lägger gärna och alltid några kuddar runtom ifall att (läs: när) hon tippar ikull. Inget krypande ännu.
  Kram!