Måndagen den läskiga

Idag ska jag iväg på studiebesök med skolan i en annan by några mil bort. Mellan 10-14 ska vi vara där och lägg på 45minuter före och efter så vet ni hur jag känner. Alltså ska J vara hemma med Junie ensam för första gången, så länge, och dessutom är jag inte på universitetet (där det är 2min hem).

Jag känner så många känslor angående detta, men jag vet att den viktigaste känslan att ta tillvara på är att det är nyttigt för J. Att han får hitta egna band och sätt att göra saker på med Junie. Jag vet ju hur hon fungerar nu och vad som hjälper när, men det är ju för att jag fått spendera tid med henne.
(I november - december ska de vara lediga 6 veckor tillsammans) 
Nu är det pappas tur. 

Jag älskar er så mycket ❤️💛


4 månader efter förlossningen

Nu har det alltså gått hela 4 månader sen förlossningen och sen lillan kom till oss. Min kropp mår jättebra och nu kan jag ha alla mina gamla kläder igen. Vissa plagg ligger bortplockade ännu då jag såklart måste anpassa efter att de ska gå amma i.

Vi fick uppmaning från BVC sist nu att börja introducera mat i små mängder och det ska bli spännande, vi har inte provat ännu.
Junies vikt var 5840g och hon var 63cm lång. Hon har planat ut lite på kurvan och inte spikrakt uppåt som alla gånger hittills, nu formar hon nog sin egen kurva 🌱. 
 
Såhär ser min friska, men fortfarande något slappa, kropp upp 4 månader efter min förlossning (Jag vet att fokus är beeeedrövligt, men kände lixom inte för att ställa upp kameran igen..) :

 
 
 
Snart är hormonranden borta också. Det har jag inte tänkt på.
Såhär fantastiskt söt är donnan nu vid 4 månader också:
 
 
 
 
 
 
Halvledig

Att plugga på universitetet är ju tvetydigt. Alltså det faktum att jag kan styra mina dagar (oftast) precis som jag vill är ju underbart, men att de dagar som jag väljer att vara ledig så följer det dåliga samvetet efter. "jag borde plugga, hon sover ju". Igår tog jag ledigt då vi gjorde klart grupparbetet i måndags inför morgondagens lilla redovisning. Jag, Junie och Casper tog en lång lunchpromenad och hon somnade som en stock, och sov en timme på uteplatsen efteråt också, det har typ aldrig hänt förut då hon brukar vakna när vagnen stannar. Men då, eftersom att jag var ledig, hann jag storstäda lägenheten den timmen, istället för att plugga. Jag blundade för det dåliga samvetet och blickar framåt - för idag är mitt mål att öva redovisning så att jag känner mig redo för imorgon. Den är dessutom inte förrän 15 så jag har egentligen morgondagen också.

Som sagt, styra sina dagar är fantastisk, bara man blir vän med det dåliga samvetet och gör det man ska ändå. Det gör jag. Hej gott samvete!

Trevlig onsdag på er, kram! ☔ 😊