VECKA 38 (BEBIS2)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Well hello v36, 37 och 38.
Det är tungt nu vänner. Vågen visar +17kg. Bara +2kg på 2 veckor iallafall men.. Nä det känns verkligen. Jag hade gått upp 14kg i denna vecka med Junie så rätt samma men. Magen, eller typ huden på magen sträcker nåt så fruktansvärt och kliar så jag blir galen ibland. Och ni som har bristningar vet att det är inte svinskönt att klia i dom, men ibland går det inte. Googlade mig till en olja som heter bio-oil som jag nu köpt, får se om den hjälper. När huden sträcker sådär sjukt mycket så är det enda som hjälper att ligga på sidan med hundra kuddar och smörja lika många varv. Sitta gör ont i huden, stå gör ont, gå ska vi icket tala om. Sen när jag legat för länge gör det ont i fogarna att kliva upp.
Vända sig i sängen går knappt snart. Eller upp ur soffan typ. Eller, gud hjälpe mig, upp från golvet. Det blir ko-stilen: Sitter ner, vänder mig över så jag står på alla 4, lugnt och balanserat sakta resa sig och då gärna mot en vägg eller möbel. Ej sexigt eller charmigt på något vis.
Kläder? Känna sig fin? Nej det är passé. Till och med gravidtröjorna är för korta och att ta Jeppes är inget alternativ för dom hänger ju lixom under kulan (sitter inte tajt och visar formen typ) och då kommer ko-vibbarna fram igen. Tycker jag. Nej, inte den charmigaste delen av graviditeten nu.
 
Sammandragningarna är lika påtagande, inte blivit fler eller så sen förut och dom gör inte ont utan kräver bara lite stillhet och vila.
 
NÅVÄL så neggo detta blev men det är faktiskt inte så himla skoj just nu 🙈
 
 
Vecka 38 nu:
 
 
 
 
 
 
Vecka 38 med Junie:
 
 
 
Här följer länkar till samma vecka/veckor som i detta inlägg, men med Junie!