PIGGELIN & BILSTOL
Jag tror att jag törs skriva att hon är frisk nu. Det känns SÅ bra! 
En portion gröt imorse och nu ska vi snart försöka oss på lunch tror jag, inte välling som i vanliga fall. Vi får se, om det är tveksamt blir det välling.
 
MEN jag behöver hjälp! Vi måste snart köpa bilstol till lillan så babyskyddet börjar bli för litet. Det är ju en djungel. Jag har hittat drömstolen - men till det priset också. Den heter britax swingfix i-size och den har just kommit ut på marknaden. Den går att både tippa bakåt och att vrida utåt så att ryggen för oss besparas. Den kostar som sagt som den smakar - men är det värt det? Hon ska ju ändå ha den typ 4 år. Eller har ni några andra förslag? Snälla tipsa!
 
Bildresultat för britax SWINGFIX i-SIZE
Bildresultat för britax SWINGFIX i-SIZE
 
 
Kram /S
FRISLÄPPTA
Nu ringde precis avdelningen från sjukhuset vi sov på igår för att höra hur det gått för oss och ge svar på provet vi tog.
Och jag är över förväntan alltså! Igår när vi kom hem sov hon ett bra tag sen när hon vaknade gjorde jag välling och bäddade ner henne i soffan med flaskan medan jag lagade mat. Sen hörde jag hur hur tappat flaskan och skulle sätta tillbaka den och då börjar hon asgarva (ja, så gott barn kan) och skrattade vidare hela kvällen. När J kom hem låg hon fortfarande kvar i soffan och skrattade när hon såg honom. 
Imorse vaknade hon efter oss som vanligt och då genom ljuvliga skratt från sovrummet. Sen, nu kommer det störtsta, så åt hon EN HEL portion gröt utan några som helst problem! Massa vatten till det också. Alltså jag minns inte sist det hände, förra helgen typ. Sen har hon sprungit runt i gåstolen och suttit och lekt i soffan. 
 
Bajsprovet visade att det inte var rotavirus som hon hade utan ett annat vanligt (men inte det vanligaste) magsjukevirus och det innebär att hon ändå inte kan få mer behandling utan om vi får ett bakslag är det bara att vänta ut det. Just nu ser det ju väldigt ljust ut. Vi blev därför utskriva över telefon och får klippa bort bandet runt foten ♥
Jag är så imponerad av personalen som tog oss på största allvar trots att vi var medvetna om att hon var friskare än många andra barn på avdelningen. Sjukvården är fantastisk.
 
 
 
Kram /S
 
PERMISSON
Vi fick inte provsvar idag utan får veta imorgon. Däremot fick vi permis att åka hem över natten iallafall. Eftersom att lillan inte mår sämre så fick vi göra så. Däremot så tycker jag fortfarande inte att hon är bättre heller. Det är ganska oförändrat. Sköterskorna sa dock att det kan vara så att vätskan hon fick i sig inatt via sonden kan vara den skjuts hon behövde och att det kanske vänder nu. Inte ännu. 
Hon fick en portion gröt av en sköterska vid lunch och hon åt inte ens en sked, bara kväljningar på en gång. 1 flaska välling imorse och en efter lunch. Det är det vi kommer köra på nu och enligt läkaren så kan hon äta välling en vecka till utan problem.. Så länge hon dricker något.
Imorgonbitti ringer dom från avdelningen för att höra hur det är med henne och om hon blir sämre på något vis ikväll/inatt så får vi komma tillbaka på en gång. Telefonnummer fick vi med oss också. Dom var fina, personalen på barn2.
Nu ska vi pyttsa vatten och friska till ♥