VECKA 25 (BEBIS2)
 
 
Vecka 25 alltså. Det går så OFATTBART snabbt att jag varken hinner med mentalt eller på något sätt uppdatera här, hehe. Hade besök hos barnmorskan igår och bebis hjärta slog fint, magmåttet följde kurvan och mina värden var prima liv.
 
Jag mår bra. Men inte lika bra som förra graviditeten. Då var det typ svårt att uppdatera för allt var alltid så bra, och det var verkligen så! Nu har jag foglossningar. Placerat över "muttbenet" mest och känns när jag gått för långt, jobbar för länge, butir för tungt men framförallt den rörelsen som blir när jag ligger på rygg i sängen och vill vända mig eller stå upp och ta på sockarna. Jobba går relativt bra och jag har faktiskt världens bästa arbetskamrater som ständigt frågar om dom kan avlasta eller på något sätt göra min dag bättre. Jag står och går mest av tiden, men har fixat en stol i kassan så där får jag vila och har bett om extra tid där. 
 
Gravidnästäppa - check. Tar Junies nässpray 2 gånger per dag, så tro inte att jag har corona när vi ses utan det beror på magen. Tro inte heller att jag har corona när jag flåsar värre än jag vet inte vad, så fort jag rör mig, det beror också på magen. Alltså byta kläder, vända sig i sängen och för att inte tala om att gå i trappor... pust och stön. 
 
Och magen är så stor. Alltså jag känner mig SÅ gravid! Kan inte längre se om jag är man eller kvinna (ni som fattar ni fattar, hehe) och knyta skorna kräver en andningspaus i mitten, det fram emot toffelsäsongen. Känns som att dessa problem kom senare förra gången. Känns också som att magen är typ längre ner än förra gången, antagligen därför som den är ivägen vid skopåtagning..
 
Men jag älskar att vara gravid ändå. Faktiskt. Allt jag skriver här är bara ren info och inte något jag skriver för att klaga. Eller okej, foglossning är inte kul och jag älskar inte det, men det fattar ni.
 
 
 
   
 
    ↑ Bebis2 VS Junie ↓
 
 
Här följer länkar till samma vecka/veckor som i detta inlägg, men med Junie!