EN VÄRLDSFIN KVÄLL
Alltså vi hade en så fin kväll igår jag och J. Efter jag slutade jobba så gjorde vi oss iordning och drack bubbel hemma sen några matcher beerpong på tu man hand innan vi gick vidare ner mot stan. Vi gjorde 5 stopp under kvällen och första blev på en kvarterskrog halvvägs ner på stan - gröna älgen. Där tog vi varsin cirrus och värmde oss lite.
 
 
Andra stoppet blev där vi bade bord (21.30) på gotthards krog. Vi åt charkuterier och chips/grönkålschips till förrätt med en appeltini till och jag åt entrecoté till varmrätt och J åt aborre. Gott, gott, gott. 
 
 
 
Efter detta gick vi till Lottas där Ronja med mamma satt. Där fastnade vi en stund och värmde oss lite.
 
 
Näst sist blev pipes där vår favorit-trubadur Henke Baer spelade och vi träffade lite bekanta och mamma kom också förbi en sväng påväg hem från sin tjejkväll.
 
 
Sist ut blev Olearys. Minigolf, lite surr med vänner och sen en kall promenad hem. Via Max. Naturligtvis. Sen somnade vi gott. Vid 3.
 
\n
 
 
Vaknade vid halv 9, hemskt trötta men ändå pigga. Framförallt nöjda och glada efter en superkväll. Dessutom fickv i höra att Junie somnade i soffan och sedan över i sin säng, sov till 7 imorse utan att vakna och fick välling och somnade om till 8.30 i farmor och farfars säng. ♥ Hjärtat varmt och kroppen nöjd.
 
 
 
Idag har vi suttit ute i solen 1 timme typ.
Njutit av tvåsamhet och längtat efter lillan som snart kommer hem.
Hoppas du haft en fin helg, kram